Verkkosivujen 

suunnittelu 

Beghosa Media voi suunnitella ja kehittää kaikenlaisia verkkosivuja ja verkkosivusovelluksia. Me kehitämme ja suunnittelemme elektronisia mainoksia verkkosivuille, kiinteistövälitys sovellus verkkosivustoja, autoliikkeiden myyntisivustoja, jäsenyyssivustoja ja paljon muuta! 

Voimme myös tehdä mobiilisovelluksen verkkosivustolle, jonka voi ladata Google play tai App storen avulla.  400 euron budjetilla, voi saada näyttävän verkkosivuston ja isännöintipalvelut sivustolle BeghosaMedialta. Voit saada myös lisäpalveluita meiltä, jos BeghosaMedia on suunnitellut verkkosivustosi- ilmaiset premium-kuvat, lyhytvideot työpaikaltasi, kuvat tuotteestasi ja palveluistasi, kirjoitetut sisällöt, käännökset ja myös muita lisänä! 

Jos on erilaisia ominaisuuksia tai sovelluksia, jotka haluat verkkosivustollesi, kerro meille, ja me teemme ne. On olemassa ominaisuuksia ja sovelluksia, jotka voidaan tehdä, jo kun itse verkkosivustoa luodaan ja saat aina nuo ominaisuudet pakkaukseesi, jos haluat ne. Jos haluat saada sovellukset tai ominaisuudet, jotka eivät kuulu pakettiin, käymme ne yhdessä läpi ja kerromme Sinulle mahdolliset lisäykset hintaan. On myös mahdollista saada ne ilmaiseksi, jos on sillä hetkellä mahdollista saada erityis tarjous.  

Monipuolinen mediatuotantomme varmistaa, että teemme toimivia ja sisällöltään monipuolisia verkkosivuja ja pystymme kehittämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Varmistamme, että olet 100 % tyytyväinen työhömme. 

Riippumatta siitä, millainen logosi on tällä hetkellä, me voimme tehdä näyttävän logon verkkosivullesi. Voimme myös suunnitella uudelleen logosi, riippuen siitä, millaisen paketin, olet valinnut. 

 

Markkinointiautomaatio

Me voimme myös auttaa integroimaan markkinointisuppilon, joka helposti auttaa muuttamaan asiakkaiden liidin ostopäätökseksi. Beghosa Media voi automatisoida Sinun markkinointisi vaiheet ja optimisoida verkkosivustosi, niin, että verkkosivuston kautta tulee paljon liidejä ja mahdollisia asiakkaita. Me voimme toteuttaa kaikki prosessit mitä tarvitset ja opettaa kuinka voit automatisoida itse markkinointisi. Voimme myös näyttää miten yhdistät prosessin sosiaalisen median sivuihin.

Muokattavat verkkosivustot

Teemme huolella verkkosivut niin, että toimivat myös mobiilipuhelimilla ja huolehdimme, että kaikki sivut nettisivuilla toimivat myös mobiilipuhelimella.

Hakukonenäkyvyys

Minkä tahansa verkkosivuston suunnittelemme, varmistamme aina, että verkkosivustolla on hyvä hakukonenäkyvyys.  Vielä parempi ja edistyneempi hakukonenäkyvyys voidaan tehdä verkkosivustollesi erillisenä pakettina tai osana suurempaa pakettia.