Graafinen 

suunnittelu

Logon suunnittelu

Olet suunnittelemassa aloittavasi uuden yrityksen tai onko Sinulla jo yritys, ja haluat, että suunnittelemme tai uudelleen suunnittelemme näyttävän logon yrityksellesi? BeghosaMedia on  täällä sitä varten! Sinun yrityksen kuva ja tunnus ovat hyvin tärkeitä meille, joten teemme logon suunnittelun hyvin huolellisesti.  

Ensimmäiseksi haluamme saada idean, mitä haluat logolta, sitten kyselemme lisää mitä yrityksesi tekee ja sen jälkeen ehdotamme mahdollisia symboleita ja ominaisuuksia Sinulle. Jos Sinulla on jo idea logoa varten, me voimme auttaa toteuttamaan idean logoa varten. 

Logon lisäksi, meillä on mielessämme favicon symboli, kun suunnittelemme logoa Sinulle. Favicon on symboli, joka on verkkosivuston selain ikkunan kulmassa. Luomme myös erilaisia  kansioita logoa varten Sinulle, jotka sopivat verkkosivustolle, animaatioon ja tulostettavaa mediaa varten. 

Teemme vähintään kuusi eri versiota logosta, joista voit valita. Sen jälkeen, kun olet valinnut näistä kuudesta, teemme versiosta, jonka valitsit erillisen kansion. Teemme valitsemastasi  väristä logon, mutta teemme myös eri väri version, sisältäen mustan ja valkoisen version myös logostasi. 

Elektroninen /tulostus

Teemme myös graafista suunnittelua tulostusta tai elektronista mediaa varten. Suunnittelemme julisteita, kylttejä ja esitteitä ja myös muita töitä studiossamme. Tällä hetkellä, emme tulosta esitteitä ja suurempia töitä, mutta meillä on toinen yritys kumppanina, joka tekee tulostuksen.  Voimme auttaa Sinua kaikessa suunnittelussa ja lähettää sen tulostettavaksi tai leikattavaksi yrityskumppanillemme. Varmistamme myös, että olet 100 % tyytyväinen kaikkiin töihin, mitä teemme. 

Brändi

Annamme visioosi elämääsi luovalla suunnittelulla, joka on räätälöity tuotemerkki-identiteettiisi.

Tuotemerkki ja logo

Esite

lentäjä

Pakkausgrafiikka

Sosiaalisen median grafiikka

Mainonta

Ja lisää!

Sosiaalisen median grafiikka

BeghosaMedia suunnittelee katseen kiinnittäviä mainoksia sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille. Voimme tehdä täydellisen kokoisen mainos bannerin sosiaalisen median sivuillesi. Luomme myös näyttävän profiilikuvan logollasi sosiaalisen median sivustolle. 

Yrityksemme voi tehdä päivittäiset, viikottaiset tai kuukausittaiset mainosbannerin sisällöt sosiaalisen  median sivuillesi, sen mukaan kuinka itse haluat. Voit myös ottaa yhteyttä meihin jos haluat, että suunnittelemme yhden mainosbannerin sosiaalisen median sivustollesi. Kuten sanonta sanoo, kuva on tuhannen sanan arvoinen. Voimme lähettää viestin sosiaalisen median kautta tai kertoa tarinoita käyttäen kuvia ja grafiikkaa. Kun olemme tehneet suunnittelutyön valmiiksi, saat valmiin työn nähtäväksi ja arvioitavaksi, ja me postitamme, tai voit itse postittaa sen sosiaaliseen mediaan. 

BeghosaMedia varmistaa, että mainosbanderollin sisältö sosiaalisen median sivustolla vastaa Sinun yrityksen ulkokuvaa. Haluamme myös aina yhdistää yrityksen värit, tekstuurin, arvot ja yrityksen välittämän viestin mainosbanneriin, jonka luomme Sinulle. 

 

 

Meillä on premium-niminen kuvakokoelma, jota käytämme luomaan banderolleja, joten Sinun ei tarvitse käyttää rahaa kuvien ostamiseen tai käyttää valmiina otettuja kuvia.Jos Sinulla on mielessä jokin tietty mainosbanderolli, jota varten tarvitsee työpaikalta kuvia tai tuotteesta kuvia, me voimme tulla käymään yrityksessäsi ja ottaa kuvia. Voimme sitten tehdä mainosbanderollin, jossa on käytetty otettuja kuvia.  

Voimme myös auttaa Sinua sosiaalisen median sivuston päivittämisestä ja luoda sisältöä sivuille, kuten banderolleja, videoita ja kuvia. Jos haluat tietää enemmän sosiaalisen median grafiikan töiden hinnoista, voit katsoa hinnastomme tai jos et löydä etsimääsi sieltä, voit ottaa yhteyttä meihin, kysyäksesi hintaa.