Video

tuotanto

Beghosa Media tuottaa erilaisia mainos videoita verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Teemme myös TV-mainoksia eri yrityksille. 

alex-blajan-zqSHkBQpfJc-unsplash-alt.jpg
Katso video

Tavoite mainosvideollesi

Tavoitteenamme ei ole vain tehdä laadukkaita mainosvideoita kuvan, grafiikan ja äänen laadulta, mutta myös varmistaa, että video vaikuttaa inhimisiin ja he myös päättävät tehdä ostopäätöksen. 

Voit joko tehdä idean itse mainosvideolle tai me voimme suunnitella idean sinulle ja toteuttaa sen yhdessä kanssasi. Varmistamme, että olet 100% tyytäväinen tuotantoomme ja, että tuotanto on testattu, ennen kuin se menee julkiseksi. 

Studio -ohjelmat

Beghosa Medialla on studio joka sopii kaikenlaiseen TV-tuotantoon.  Studiotamme voidaan käyttää monenlaiseen video- ja TV-tuotantoon.  Studiota on mahdollista käyttäää show-ohjelman tekemiseen , ja vieraita voi olla 20-30 yleisössä.  Voit myös käyttää studiotamme oman tuotantosi tekemiseen ja käyttää omia välineitäsi ja kuvaajia tai voit myös käyttää meidän välineitä ja henkilöstöä ohjelman tekemisessä, jos niin haluat.  

Voimme myös tehdä ohjelmasi livenä studiolta televisioon, verkkosivuille, Facebookiin tai Youtubiin. Voit soittaa meille tai ottaa meihin yhteyttä, jotta voit varata studion ohjelmaasi varten milloin vain.  

Studion voi varata maanantaista sunnuntaihin.  Studio vuokran hinta riippuu päivästä ja ajasta. Voit saada jopa 25 % alennuksen, jos varaat studion klo 18-klo 23 välillä maanantaista perjantaihin ja klo 17- klo 23 lauantaisin. On myös mahdollista saada 25 % alennus, jos varaat studion sunnuntaiksi klo 6-klo 22 välillä. 

Ajasta ja päivästä riippumatta, milloin ohjelmaa tehdään, välineet ja henkilökunta ovat aina valmiina. Voit varata studion ja tuotannon milloin vain, mutta on parempi varata studion ainakin yhtä kuukautta ennen, jotta on varmempaa, että studio on silloin vapaana varattavaksi

Meillä on kolme eri tilaa studiossa, joita voidaan käyttää samanaikaisesti eri tuotantoihin tarvittaessa. Meillä on myös erilaisia taustoja ja lava-asetelmia studiossamme. 

Jos haluat käyttää studiomme tiloja väliaikaisesti studiona tuotantoon, voimme myös auttaa laittamaan laitteet ja lavasteet paikoilleen. 

Tapahtumat

Videoimme erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, hengellisiä tapahtumia, vuosijuhlia, syntymäpäiväjuhlia, häitä, festivaaleja, urheilua, näytöksiä, messuja ja näyttelyitä. Tapahtumasta riippuen voimme käyttää jopa 12 kameraa tapahtuman kuvaamiseen.  

Voimme myös kuvata tapahtumia livenä televisiota tai verkkosivustoa varten. Voimme myös kuvata tapahtuman, jotta sitä voidaan katsoa jälkikäteen.  Suunnittelemme aina suoran lähetyksen ennen lähetystä, jossa olet mukana. Tämä auttaa itse lähetyksen kuvaamisessa suorana. 

Haluamme aina tietää yksityiskohtaisen ohjelman sisällön ainakin kolme päivää etukäteen. Toivomme, että kaikki videot, kuvat ja äänet annettaisiin ainakin kolme päivää etukäteen, jos mahdollista. 

Shows/TV-ohjelmat

Tuotamme myös erilaisia show-ohjelmia tai tositelevisio show-ohjelmia eri asiakkaille. Olemma valmiita matkustamaan minne vain tuottamaan mitä tahansa ohjelmaa. Olemme myös mukana suunnittelu prosessissa, kerrontaa ja käsikirjoitusta varten, jos on tarvetta sille.  Voimme myös auttaa Sinua ohjelman jälkituotannossa, ja voimme olla apunasi niin, että ohjelmastasi voi tulla palkinnon voittava ohjelma. 

Sosiaalisen median video

Voimme auttaa Sinua luomaan erilaisia sosiaalisen median sivustoja, otamme huomioon kohdeyleisön ja mitä laitteita he käyttävät. Teemme erilaisia formaatteja ja kokoja videoista, jotka sopivat hyvin myös älypuhelimiin, ja joita on helppo käyttää ja jakaa erilaisissa mobiililaitteissa.  

Jos haluat säännöllisen demonstraation tuotteestasi tai palveluistasi Youtubissa tai sosiaalisessa mediassa, me teemme sen! Voit joko tulla studiollemme tai me tulemme yrityksen toimitiloihisi, jolloin voimme tehdä demonstraation tuotteestasi tai palveluistasi.  

Voimme myös huolehtia videoiden laittamisesta sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivulle. Jos Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta Youtube kanavasta ja tai sosiaalisen median sivuista, me voimme auttaa siinä ilman kuluja. Voi auttaa Sinua avaamaan Youtube-kanavan ja opettaa kuinka videoita laitetaan kanavalle ja muutenkin miten kanavaa käytetäään. 

taltioimalla

nämä hienot hetket