Valokuvaus

Telling your Stories with Stunning Images

Studiokuvat

Otamme erilaisia studiokuvia Beghosa Median studiolla.  Otamme  yrityksille ja yksityisille henkilöille kuvia studiossamme.  Otamme myös edustuskuvia ja tuotekuvia katalogeihin.  Olet aina tervetullut ottamaan milloin vain  ammattilaisen ottamia kuvia. Olemme täällä Sinua varten, jos haluat ottaa perhekuvia, henkilökohtaisia kuvia, vauvakuvia, malli- tai eläinkuvia. Meillä on monenlaisia eri paketteja kuville . Toinen hyvä asia on, että voit aina soitaa meille tai olla yhteydessä, jos haluat keskustella kuvien hinnasta. 

Jos varaat ajan studiokuvauksiin etukäteen, voit saada jopa 25 % alennuksen hinnasta.  Yliopppilaat, yliopistoista, ammattikorkeakoulusta ja ammattikouluista valmistuneet ovat myös tervetulleita ottamaan muistettavia ja kauniita valmistujaiskuvia studiossamme. Meillä on aina erityinen tarjous kaikille valmistuneille. Jos olet valmistunut, Sinun ei tarvitse varata aikaa etukäteen, jotta saisit erityisen tarjouksen.  Me laitamme aina kuvausvälineet  valmiiksi jopa alle kolmen minuutin.  

  

Passikuvat

Me otamme ammattimaisia passikuvia ja lähetämme kuvan heti suoraan poliisin lupapalvelimelle, ja saat koodin heti poliisilta kännykkääsi tai sähköpostiisi. Prosessi kestää vähemmän kuin viisi minuuttia. Tulostamme myös niin monta kuvaa kuin tarvitset, joita voit käyttää Trafille hakiessasi ajoneuvokorttia tai jos tarvitset kuvaa työhön, kouluun tai muihin harrastuksiin tarpeen mukaan. 

Passikuvan kokoja on monenlaisia, riippuen siitä mihin passikuvaa käytetään. Tästä syystä, kysymme aina mihin tarkoitukseen kuva käytetään, kun tulet käymään meillä ottamassa passikuvan. Tämä auttaa meitä tekemään oikean kokoisen kuvan tarpeesi mukaan. 

 Eri mailla on eri vaatimukset koskien passikuvia ja jotkin maat päivittävät vaatimuksiaan ajoittain.  Varmistamme, että meillä on aina ajankohtainen tieto eri maiden vaatimuksista. Kun haet viisumia mihin tahansa maahan, voit olla varma, että Beghosa Media tekee Sinulle passikuvan. 

Suomessa, lupaviranomaiset (Trafi) vaati yleensä kaksi passikuvaa Suomen virallista passia varten. Voimme antaa myös tulostetut passikuvat mukaan passia tai passin uusimista varten. On kuitenkin suositeltavaa, käyttää passikuvakoodia poliisin sähköiselle lupapalvelimelle, koska se on parempi, nopeampi ja helpompi ja myös poliisi ja maahanmuuttovirasto suosittelevat sitä käytettäväksi.  

Koodin avulla voit helposti tehdä hakemuksen verkossa, ja myös poliisi veloittaa vähemmän hakemuksen käsittelykuluja, jos hakemus on tehty verkossa. 

Tapahtumakuvat

Beghosa Media otaa kaikenlaisia tapahtumakuvia kuten kuvia häistä, lapsen ristiäisistä, syntymäpäiväjuhlista, valmistujaisjuhlista, festivaaleista, näyttelyistä ja messuista.  Meillä on erilaisia mahdollisuuksia jokaiselle tapahtumalle riippuen tarpeestasi ja budjetistasi.  

Meidän hääkuvat sisältävät: 

Ennen seremoniaa otettavat kuvat sisältävät hääparin valmistumisen kotona, studiokuvat ja paikan päällä otettavat kuvat, juuri ennen seremoniaa. .  

Seremoniakuvat voimme ottaa kirkossa tai seurakunnassa, maistraatissa, rannalla, tai missä tahansa seremonia järjestetään.  

Häävastaanotto- Beghosa Media ottaa myös kuvat häävastaanotolta itse seremonia jälkeen. Voit itse päättää kuinka kauan haluat, että olemme häävastaanotolla tai milloin haluat, että tulemme vastaanotolle ottamaan kuvia erityisistä hetkistä häävastaanotolla. 

Jos Sinulla on erityinen toive kuvia koskien, tai haluat tietää lisää eri kuvamahdollisuuksista tapahtumia varten, voit ottaa meihin yhteyttä. 

Tapahtumakuvat paikan päällä

tai ulkona

Beghosa Media voi matkustaa mihin tahansa ja tulla ottamaa kuvia.  Riippuen paikasta ja asiakkaan tarpeesta, voimme ottaa mukaan siirrettävät studiovarusteet mihin tahansa ja helposti asettaa ne paikalleen ja ottaa kuvia. Voimme myös mennä yritykselle ottamaan kuvia tuotteista tai ruokamenuista, otamme mitä tahansa kuvia, joita yritys tarvitsee.

Voimme myös mennä ottamaan kuvia kouluissa ja päiväkodeissa.  Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille, mitä kuvaamme ja mihin aioit käyttää kuvia, niin siinä tapauksessa tiedämme, millaista valaistusta tulee käyttää ja mitä välineitä tarvitsemme, jotta kuvasta tulee paras mahdollinen tapahtumaa varten. 

Jos haluat laadukkaita ja ammattimaisia ulkokuvia vapaa-ajalta tai tapahtumista ulkona, voit aina ottaa yhteyttä BeghosaMediaan. Jos myös olet ollut yleisötapahtumassa ja huomaat, että Beghosa Media on siellä ottamassa kuvia ja haluat saada itsellesi otettuja kuvia voit katsoa otetut kuvat verkkosivuillamme tai käydä studiollamme. Me tulostamme kuvat Sinulle tai lähetämme ne Sinulle sähköpostiin. 

Voimme ottaa myös kuvia yleisistä tapahtumista ja pyytää meiltä kuvaa tapahtumasta. Silloin saat joko tulostetun kuvan tai se lähetetään sähköpostiin. Jos olet myös ollut mukana yleisötapahtumassa ja Beghosa Media oli siellä ottamassa kuvia, ja haluat nähdä otettuja kuvia, voit katsoa kuvia verkkosivustollamme tai käydä studiollamme. Me voimme sitten tulostaa kuvat tai lähettää kuvat Sinulle sähköpostiin. 

Suurennukset

ja tulosteet

BeghosaMedian studiolla on itsepalvekioski, jolla voit tulostaa eri kokoisia kuvia 9 cm x 13 cm (3,5”x5) : stä 18 cmx 24 cm (7”x9,5”):n kokoon. Voit myös tilata suurempia tulosteita ja suurennuksia ja valita monenlaisia kehyksiä , joihin haluat suurennuksen.