Liikegrafiikka Ja

Animaatiot

BeghosaMedia tekee erilaisia animaatioita.  Voimme luoda animaatioita lähes mistä vain ja tehdä liikkumattomat kohteet eläviksi! Teemme logoanimaatioita intro ja outro. Lisäksi, teemme hahmoanimaatioita äänellä ja esityksiä eri äänillä, taustamusiikilla ja rytmillä.  

Logoanimaatio

Riippumatta siitä, kuinka käytät logoa tai mihin tarkoitukseen sitä käytetään, on suositeltavaa, käyttää logoa animaatiolla, jolloin voit käyttää sitä videollasi alkuesittelyyn tai lopetukseen.  Voit käyttää logoa animaatiolla esityksessä tai videolla. Näyttävä video animaatiolla voi auttaa Sinua luomaan nopean mainosvideon itsellesi.  Videolla, jolla on animaatio, erotut ammattimaisuudella videollasi.  

Mielikuvitus on rajana millaisen animaation haluat logollesi.  Voimme tehdä vaativankin logon, joten jos haluat vähän erikoisemmankin logon, se onnistuu. Voimme myös ehdottaa parhaan ratkaisun Sinun logoanimaatiollesi ja luoda eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieluisimman.  

Näytämme myös, miten voit käyttää mobiilipuhelimia tai tietokonetta, että voit lisätä logoanimaation niihin lyhyisiin videoihin, joita postitat sosiaaliseen mediaan. 

Hinnat logoanimaatioille ovat alkaen 20 euroa. Voimme myös lisätä tunnuslauseita tai muuta tekstiä logoanimaatioosi, jos itse haluat niin.  Voit katsoa hinnastomme tai laskea laskurillamme, kuinka paljon animaatio maksaa. Voit myös aina kysyä meiltä hintaa.  

Intro/outro

Me teemme alkuesittelyn ja lopetuksen osana meidän mainosvideopakettia tai voimme suunnitella aloituksen ja lopetuksen, joita voit aina käyttää videoidesi alussa tai niiden lopussa. On yleistä, että yritykset käyttävät animoitua logoa kaikkien videoiden lopussa. BeghosaMedia voi auttaa luomaan tälläisen lopetuksen kaikkien videoidesi lopussa.  

Voit käyttää meidän aloitusta tai lopetusta lisätäksesi teeman tai viestejä moniin sosiaalisen median videoihisi. Voit myös luoda nopeasti mainosvideoita itse aloituksella ja lopetuksella. Me voimme tehdä eri kokoisia ja eri formaatissa olevia videoita joustavasti, joita voidaan käyttää silloin kaikillla alustoilla.  

Jos haluat tehdä kiinnostusta herättävän aloituksen ja lopetuksen videollesi tai esityksellesi, me olemme täällä Sinua varten! Voimme käyttää avuksi jo olemassa olevaa logoasi tai tehdä kokonaan uuden taiteellisen suunnittelun ja työn logollesi. 

Jos halut tehdä editoinnin ja muokkaamisen itse, eikä Sinulla ole aikaisempaa kokemusta, pienellä harjoittelulla voit muokata videoitasi käyttäen puhelintasi ja tietokonettasi. 

Aloituksella ja lopetuksella, jossa on animaatio, voi laskea videon editoinnin kuluja, jos käyttää käytät myöhemmin editointiyritystä tai Sinun pitää tulla editointia varten.  

20 eurolla eteenpäin voit saada logosi animaatiolla tai aloituksen tai lopetuksen animaatiolla, riippuen siitä, millaisen animaation haluat. Voit ottaa  yhteyttä meihin saadaksesi tietää lisää. 

Hahmoanimaatiot 

Jos haluat tehdä mainoksen, hahmoilla, jotka ovat animoitu, BeghosaMedia on oikea paikka Sinulle. Voimme tehdä luonnokset tai voit halutessasi tehdä ne itse, ja me luomme hahmot eläväksi liikkeillä ja äänillä. Sinun ei tarvitse huolehtia tarinasta tai viestistä, voimme myös tehdä tarinan ja äänet animaatiollesi. 

Esittelyt

Jos haluat tehdä esittelyvideon yrityksestäsi, BeghosaMedia auttaa Sinua tekemään hienon videon yrityksen esittelyyn. Me voimme tehdä esittelyvideon grafiikalla, kuvilla ja videolla. Voit myös olla itse esittelijänä videolla, samalla aikaa, kun kuvat ovat animaatiossa taustalla tai eri taustoilla. Tämä voi olla erittäin hyvä valinta luennnoille ja oppitunneille, yrityksen esittelyyn ja tuotteen esittelyyn. Sinun mainosvideosi voivat olla myös tyypiltään esittelyvideoita.

Autamme aina Sinua arvioimaan millainen video on paras  Sinun käyttötarkoitukseesi.  Voit ottaa yhteyttä meihin ja keskustella kanssamme projektistasi.